Rijschool de Langstraat, Waalwijk, Tilburg omg.

Wie zijn wij eigenlijk?

Ieder mens is anders en heeft dus ook een andere begeleiding nodig.

Dennis Adriaanse is de eigenaar van de rijschool en heeft jaren als leerkracht in het onderwijs gewerkt. Zijn passie en kunde is dan ook het begeleiden van mensen en mensen dingen te leren. Kwaliteit en aandacht voor de leerling staan daarbij op nummer 1.

Voor mensen met faalangst, concentratieproblemen,ADHD, PDD, ADD enz hebben we speciaal aandacht.

Uit ervaring weten we dat een aantal zaken een andere aanpak, extra tijd, geduld en aandacht nodig hebben om tot een goed resultaat te komen. Onze ervaring in het werken met mensen die deze problemen hebben, helpen je om van ons de beste begeleiding te krijgen.

Samen gaan we veilig op weg naar dat felbegeerde rijbewijs. Ons doel is om SAMEN met jou het juiste programma te maken zodat je zo snel mogelijk met vertrouwen en op een veilige manier het verkeer in kunt.

Je hebt altijd dezelfde instructeur en er wordt samen naar een juiste aanpak gezocht zodat het rijbewijs zo snel, maar vooral zo goed mogelijk behaald kan worden.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van video begeleiding, zodat je terug kunt zien wat er allemaal goed en minder goed gaat. Dit geeft extra inzicht in je rijvaardigheid en je verbeterpunten.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je je rijbewijs al hebt, maar dat je al jaren niet of heel weing hebt gereden. En daardoor wat onzeker achter het stuur bent.

Ook dan kunnen we je helpen om weer met vol vertrouwen achter het stuur te komen.

Top