Wie ben ik eigenlijk?

Ieder mens is anders en heeft dus ook een andere begeleiding nodig.

Dennis Adriaanse is de eigenaar van de rijschool en heeft jaren als leerkracht in het onderwijs gewerkt. Zijn passie en kunde is dan ook het begeleiden van mensen en mensen dingen te leren. Kwaliteit en aandacht voor de leerling staan daarbij op nummer 1. Rijschool de Langstraat is wellicht niet de goedkoopste, maar probeert wel een van de beste te zijn.

Voor mensen met faalangst, concentratieproblemen,ADHD, PDD, ADD enz heb ik speciaal aandacht. Ik heb me hierin extra laten bijscholen en ben hierin gecertificeerd

Uit ervaring weet ik dat een aantal zaken een andere aanpak, extra tijd, geduld en aandacht nodig hebben om tot een goed resultaat te komen. Mijn ervaring in het werken met mensen die deze “problemen” hebben, helpen je om van mij de beste begeleiding te krijgen.

Samen gaan we veilig op weg naar dat felbegeerde rijbewijs. Mijn doel is om SAMEN met jou het juiste programma te maken zodat je zo snel mogelijk met vertrouwen en op een veilige manier het verkeer in kunt.

Je hebt altijd mij als instructeur en er wordt samen naar een juiste aanpak gezocht zodat het rijbewijs zo snel, maar vooral zo goed mogelijk behaald kan worden.

Hierbij wordt eventueel gebruik gemaakt van video begeleiding, zodat je terug kunt zien wat er allemaal goed en minder goed gaat. Dit geeft extra inzicht in je rijvaardigheid en je verbeterpunten.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je je rijbewijs al hebt, maar dat je al jaren niet of heel weinig hebt gereden. En daardoor wat onzeker achter het stuur bent.

Ook dan kan ik je helpen om weer met vol vertrouwen achter het stuur te komen.  

Top