The Blog Single

 • Rijbewijs halen met ADD

  Rijlessen en het behalen van het rijbewijs zijn voor iedereen een uitdaging. Als je ADD hebt kan het hierbij moeilijk zijn je te concentreren en er komen veel nieuwe prikkels bij kijken. Maar ook met ADD kan jij bij ons je rijbewijs halen! Om de rijlessen voor jouw als leerling zo prettig mogelijk te laten verlopen doen onze instructeurs er alles aan je zo goed mogelijk te begeleiden.

  Tijdens de rijlessen kijk je steeds samen met de rijinstructeur hoe het die dag gaat en overleggen jullie wat de volgende stap is. Als het lastig voor jou alle informatie meteen te verwerken, vertelt de instructeur in kortere stukjes wat er die les behandeld wordt.  Als je het gevoel hebt dat er teveel prikkels om je heen zijn speelt de instructeur hier op in. En als je even wat minder concentratie hebt valt dit de instructeur op past hij de inhoud of snelheid van de les hier op aan. Onze instructeurs motiveren je om door te gaan en bieden veiligheid. Zo zorgen we ervoor dat de lessen leuk blijven, en je niet overladen wordt door te veel informatie.

  Eigenaar van onze rijschool, Dennis Adriaanse, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs van jongeren met faalangst, ADHD, ADD, Autisme en/of andere concentratieproblemen. Deze kennis zet hij nu in om rijlessen te geven die passend zijn voor elke individuele leerling. De specifieke situatie en wensen van de leerlingen staan altijd voorop.

  Als leerling heb je altijd dezelfde instructeur en wordt er samen naar een juiste aanpak gezocht zodat het rijbewijs zo snel, maar vooral zo goed mogelijk behaald kan worden. Kwaliteit en aandacht voor de leerling staan daarbij op nummer 1. Wij zijn specialist in het persoonlijk aanpassen van de rijlessen op elke individuele leerling. Door onze aanpak onderscheiden wij ons van andere rijscholen en leerlingen zijn dankbaar voor de aandacht die wij voor hen hebben!

  Het is altijd mogelijk vrijblijvend contact op te nemen en met een rijinstructeur te kijken hoe jouw specifieke situatie is en welke wensen jij hebt. Het halen van je rijbewijs is voor iedereen een uitdaging en samen met jou zorgen wij dat er naar jou wensen geluisterd wordt. Bij onze rijschool draait het om jou!

   

  Faalangst, ADHD, ADD

0 comment
Top