The Blog Single

 • Rijbewijs halen met ADHD

  Heb jij ADHD en wil je je rijbewijs halen? Misschien kijk je op tegen de rijlessen of het daadwerkelijke rijexamen, maar dat is bij onze rijschool niet nodig! Als jij ADHD hebt en je rijbewijs wilt halen zorgen wij er voor dat ook jij snel en veilig de weg op gaat.

  Je zult misschien dagen hebben dat je je niet goed kan concentreren, geen zin hebt om stil te zitten en steeds met iets anders bezig wilt zijn. Je rijinstructeur kijkt dan samen met jou hoe jullie de les het beste kunnen vormgeven. Onze rijinstructeurs zijn geoefend in het luisteren naar de leerlingen en het observeren hoe de lesstof aankomt. Gedurende de les past de instructeur dit ook aan om zo te voorkomen dat de leerling overladen wordt door informatie. Stapje voor stapje doorlopen jullie de lesstof zodat je deze op een aangename manier kan verwerken. Zo heb je als leerling met ADHD meer aan een rijles.

  Eigenaar van onze rijschool, Dennis Adriaanse, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs van jongeren met faalangst, ADHD, ADD, Autisme en/of andere concentratieproblemen. Deze kennis zet hij nu in om rijlessen te geven die passend zijn voor elke individuele leerling. De specifieke situatie en wensen van de leerlingen staan altijd voorop.

  Als leerling heb je altijd dezelfde instructeur en wordt er samen naar een juiste aanpak gezocht zodat het rijbewijs zo snel, maar vooral zo goed mogelijk behaald kan worden. Kwaliteit en aandacht voor de leerling staan daarbij op nummer 1. Wij zijn specialist in het persoonlijk aanpassen van de rijlessen op elke individuele leerling. Door onze aanpak onderscheiden wij ons van andere rijscholen en leerlingen zijn dankbaar voor de aandacht die wij voor hen hebben!

  Het is altijd mogelijk vrijblijvend contact op te nemen en met een rijinstructeur te kijken hoe jouw specifieke situatie is en welke wensen jij hebt. Het halen van je rijbewijs is voor iedereen een uitdaging en samen met jou zorgen wij dat er naar jou wensen geluisterd wordt. Bij onze rijschool draait het om jou!

   

  Faalangst, ADHD, ADD

0 comment
Top