The Blog Single

 • Rijbewijs halen met Faalangst

  Als je faalangst hebt of examenvrees kan het spannend zijn rijlessen te volgen of je rijexamen te halen. Wij zien bij veel van onze leerlingen angst of spanning voor het halen van het rijbewijs, maar het is niet nodig dat deze angst overheerst of je in de weg zit! Jij als leerling staat bij ons altijd centraal, samen met ervaren rijinstructeurs leer je bij ons om te gaan met deze angst en deze te voorkomen. Wij kijken steeds wat het beste werkt voor jou. Zo wordt je je zenuwen de baas en kan ook jij met faalangst je rijbewijs halen.

  Hoe werkt een faalangst Rijexamen?

  Tijdens je daadwerkelijke rijexamen is er een examinator aanwezig die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Deze examinator heeft een opleiding voor faalangstexamens gevolgd bij het CBR en begrijpt het als je last krijgt van zenuwen of je je angstig voelt. Een faalangstexamen duurt even lang als een ander rijexamen maar jij hebt zelf de mogelijkheid om tussendoor pauze(s) te nemen. Zo kan je even ontspannen en tot rust komen. Vervolgens geef je zelf aan wanneer je weer verder wilt rijden.

  Eigenaar van onze rijschool, Dennis Adriaanse, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs van jongeren met faalangst, ADHD, ADD, Autisme en/of andere concentratieproblemen. Deze kennis zet hij nu in om rijlessen te geven die passend zijn voor elke individuele leerling. De specifieke situatie en wensen van de leerlingen staan altijd voorop.

  Als leerling heb je altijd dezelfde instructeur en wordt er samen naar een juiste aanpak gezocht zodat het rijbewijs zo snel, maar vooral zo goed mogelijk behaald kan worden. Kwaliteit en aandacht voor de leerling staan daarbij op nummer 1. Wij zijn specialist in het persoonlijk aanpassen van de rijlessen op elke individuele leerling. Door onze aanpak onderscheiden wij ons van andere rijscholen en leerlingen zijn dankbaar voor de aandacht die wij voor hen hebben!

  Het is altijd mogelijk vrijblijvend contact op te nemen en met een rijinstructeur te kijken hoe jouw specifieke situatie is en welke wensen jij hebt. Het halen van je rijbewijs is voor iedereen een uitdaging en samen met jou zorgen wij dat er naar jou wensen geluisterd wordt. Bij onze rijschool draait het om jou!

   

  Rijbewijs halen met Faalangst

  Faalangst, ADHD, ADD

0 comment
Top