The Blog Single

  • Veilig en makkelijk leren autorijden!

    Leren autorijden is best een uitdaging. Daarom worden de lessen bij onze rijschool opgedeeld in 3 fases:  1.Voertuig beheersing, 2.Verkeersdeelname en 3.Inzicht en ervaring.  Stapje voor stapje leer je bij ons de auto beheersen en zo leer je op een overzichtelijke en leuke manier deelnemen in het verkeer. Op deze manier zijn we er zeker van dat jij straks vol zelfvertrouwen en met plezier achter het stuur zit!

    Wij bieden rijlessen aan in Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Waspik, Sprang-Capelle, Vlijmen en Tilburg.  Zo is er altijd de mogelijkheid  rijles te volgen bij jou in de buurt! Dit maakt het makkelijk de rijlessen flexibel om je andere activiteiten heen te plannen. Het uiteindelijke rijexamen vindt plaats in Berkel-Enschot of  ’s Hertogenbosch.

    Samen met jou gaan we veilig op weg naar dat felbegeerde rijbewijs. Ons doel is om SAMEN met jou het juiste programma te maken, zodat je zo snel mogelijk met vertrouwen en op de veiligste manier het verkeer in kunt! Kom vrijblijvend langs voor een gratis proefles.

0 comment
Top